Welkom bij MICO-EVENT

Het is alweer het zesde jaar dat wij de kofferbakmarkt aan de Ouderkerkerplas organiseren met ruim 85 grondplaatsen en 60 Marktkramen, ruime
parkeergelegenheid voor zowel de deelnemers als bezoekers. Naast de steeds aantrekkelijker wordende markt is er ook de ruimte voor recreatie. 
Een leuke wandeling maken met de hond is een van de mogelijkheden, is deze uit gesnuffeld, gaat u verder snuffelen op onze markt  of een consumptie nuttigen bij een van onze stalletjes, de kinderen laten spelen op het kunstmatige strandje of op de speelrekken. 
(zie de link onderaan deze pagina)

Dus voor het publiek reden genoeg om er een leuk uitstapje van te maken.


Grondplaats.

Standaard zijn de grondplaatsen erg ruim, 8 meter breed en 8 meter diep en langs een verhard wegdek. Uw auto staat bij uw de plek , een zeil op de grond en uitstallen maar, er is ruimte voor 1 voertuig  Er is ruimte genoeg voor een kledingrek of  voor een opbouw van dozen of tafel. Hoe gezelliger u het maakt, hoe meer mensen bij uw kraam stopt , kijkt en koopt.


Kramen

Kraampjes hebben een eigen deel op het terrein, de afmetingen zijn 1 bij 4 meter en  bij de kraampjes kan 1 voertuig achter uw kraam geparkeerd worden, dus geen gesjouw met dozen of ander zware spullen.

 

Het  programma voor het seizoen 2021         


De eerstvolgende markt staat gepland voor 11-04-2021 

KLIK HIER OM  IN TE SCHRIJVEN  Plattegrond van de kramen indeling
Vraag, waar sta ik . is snel opgelost als u de plattegrond af drukt en meeneemt..
nieuwe Plattegrond Kramenindeling 2020.xlsx (9.57KB)
Plattegrond van de kramen indeling
Vraag, waar sta ik . is snel opgelost als u de plattegrond af drukt en meeneemt..
nieuwe Plattegrond Kramenindeling 2020.xlsx (9.57KB)
Plattegrond van de Grondplaatsen
Om bij aankomst snel uw weg te vinden naar de genummerde plaatsen.
Plattegrond Grondplaatsen Ouderkerkplas 2020_2.xlsx (13.58KB)
Plattegrond van de Grondplaatsen
Om bij aankomst snel uw weg te vinden naar de genummerde plaatsen.
Plattegrond Grondplaatsen Ouderkerkplas 2020_2.xlsx (13.58KB)

 

 

  _______________________________________________________________________

 Informatie over de kosten

Voor de deelnemers van de kofferbakmarkt wordt het terrein om 07.30 open gesteld. 

Inschrijven kunt u doen doormiddel van te klikken op "inschrijven".


De prijzen voor een grondplaats zijn;

als u met een kleine personenauto komt dus ook niet echt een grote plaats nodig heb, dan hebben we kleinere plaatsen gecreëerd. Neem hiervoor even contact met ons op.


Personenauto

€ 17

Personenauto met aanhanger

€ 17

Vrachtauto/camper of busje

€ 17

Kraam huur (afmetingen zijn 1m diep en 4m lang)

€ 30


 Betaling

U moet het stageld vooruit te voldoen na ontvangst van het betalingsverzoek.              

NL94 INGB 0006 8449 76 t.n.v. Mico-Event. onder vermelding van uw registratienummer.

Zij die niet of te laat betaald hebben krijgen een plaats toegewezen op de ochtend zelf.
Dit om te voorkomen dat er veel open plaatsen zijn.

 

 

 

Gastenboek

29 berichten op 3 pagina's
Charles Ruijl
31-07-20 20:44:16
Beste mensen,
Na de laatste markt ben ik overstroomt met inschrijvingen komende uit heel Nederland. Ik heb op de maandag na 2 augustus, tot gisteren aan toe elke dag van 8.00 uur tot 11.00 's avond er aan gewerkt om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik wordt op alle manieren belaagd met vragen en opmerkingen en moet ook allemaal beantwoorden. Als je niets gehoord heb was een mailtje voldoende om een antwoord te krijgen. Er liggen nog 30 inschrijvingen die ik zou moeten beantwoorden. Geen tijd voor. Sorry
Bianca zwart
27-07-20 17:59:03
Ik had me ook ingeschreven voor een grondplaats voor 2 aug nog voordat het volgeboekt was maar heb nog niets vernomen.
Ik hoor graag
Cora VERheugd
24-07-20 21:16:46
Goedenavond,
Ik heb mij paar weken geleden ingeschreven voor 16 augustus voor een kraam maar heb nog niets vernomen. Kunt u mij vertellen fof het gelukt is
Gr Cora verheugd
R.s. De Jong
23-07-20 19:09:05
Er was idd veel drukte maar dit is nog nooit eerder gebeurd en ik ben vaker geweest. Ik denk dat de stroom mensen na de crisis gewoon te groot was. Het is een erg leuke markt met erg vriendelijke mensen. Toezichthouders vd gemeente wisten ook niet wat ze er mee aan moesten. Misschien een tip: als de mensen op de verderop gelegen weide kunnen parkeren zet dan borden neer met pijlen zodat het duidelijk is en een bord dat het verboden is om in de berm te parkeren. Heb je in ieder geval er alles aan gedaan om iederen goed te informeren en is het ieders eigen risico. Mvr R. de Jong
Charles Ruijl
20-07-20 15:51:32
Er is bij de organisatie een auto of fietssleutel ingeleverd. De eigenaar kan zich inverbinding stellen met mij.
Charles Ruijl Organisator
20-07-20 15:44:42
Beste Erwin
Ik heb je verhaal gelezen.
Bij gebrek aan Kennis van verkeersregels, knalt iedereen zijn auto maar neer en schijt hebbende dat de door gang van overige verkeer hiermee belemmerd. Als wij ze er op wezen dat dit niet dit kan en mocht kregen wij een grote bek "van wie ben je wel niet " enz. enz. De dag hier voor had ik alles gecontroleerd of alles in orde was en dat er dan iets door iemand veranderd word en een pad afsluit daar kan ik als organisatie niets aan doen. Er is en was genoeg parkeerruimte voor half amsterdam en omgeving. Als de Anwb daar zijn jaarlijkse anwb dag viert moet een kofferbakmarkt zeker kunnen. Maar het meest flauwe vind ik nog het onderstaande stuk. Had op de markt naar me toegekomen en hadden we er over praten. 2 Augustus a.s. ben je hierbij voor uitgenodigd.
A.Emil Dekanovoc
19-07-20 22:17:48
Vandaag was erg druk met bezoekers en standhouders, !!! organisatie had weinig personeel en konden niet alle kanten op.
Alle personeel zijn ze aardig en zeer vrindelijk.....
Mijn weten, tot nu, altijd goed geregeld !!! en iedereen krijgt toegewezen eigen plek, en voor bezoekers totaal gratis entree, tegen gesteld van andere organisaties....Leuk locatie ,en gratis parkeren ,parkeren voldoende voor alle bezoekers en ok standhouders !!!
Markt is waard te bezoeken !!! Goed koop!! en voor iedereen is wat te vinden....!!

Groeten Emil
Erwin Combee
19-07-20 21:02:36
Wat een dramatische organisatie. Wat betreft de opstelling van de locatie; prima. Maar wat dramatisch geregeld met de toegang, of beter gezegd ; eigenlijk wordt er vanuit de organisatie niets ondernomen om geïnteresseerden die met de auto komen te begeleiden of te leiden naar een parkeerplek. De hele toegangsweg lijkt wel een botsauto aan waar je totaal aan je lot wordt overgelaten. Auto's staan links en rechts geparkeerd in de graskant wat de indruk wekt dat er op locatie zelf geen parkeermogelijkheden zijn of dat alle plekken vol zijn. De (handhavers) staan vervolgens toe te kijken naar iedereen die zijn auto in de graskant parkeert en wijzen niet op het feit dat er voldoende parkeerplekken zijn als je door rijdt. Vervolgens komen op het drukste moment van de dag even de agenten bonnen uitdelen aan nietsvermoedende toeristen.. absoluut beschamende vertoning. Grote winnaar in het geheel is de gemeente die een vergunning afgeeft voor een evenement die kennelijk in de aanvraag geen woord hebben geschreven over hoe om te gaan met grote groepen automobiele toeristen en deze aan hun lot overlaten. En vervolgens gaat het plaatselijke politiebureau toch even kijken in de hoop dat er een hoop centjes voor de gemeente zijn binnen te halen. En je raadt het al geschreven werd er... Gefeliciteerd gemeente. Leuk evenement, maar voor mij de allerlaatste keer dat ik naar dit ongeorganiseerde soepzooitje gekomen ben.
Helen Waddington
08-07-20 21:15:10
Is er parkeer gelengenheid voor bezoekers?
Saskia Schalekamp
29-09-19 15:34:55
De vaas staat op jullie te wachten!
Tot het bittere einde op de markt gebleven, niemand die kwam! Fijn dat de vaas zijn bestemming toch gaat bereiken..... Groet Saskia
Tonen: 5  10   20

 

 

 

 Waar vind ik de Kofferbakmarkt aan de Ouderkerkerplas

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Terrein wordt om 7.30 opengesteld voor de opbouw.
Aanvang markt 9.00 tot en met 16.00.
Laat uw plek schoon achter.

 

 

 

Impressie van het terrein en de omgeving 

 

Recreatieschap Groengebied-Amstelland

Vlakbij Amsterdam en Amstelveen ligt een oase van rust en natuur. De gebieden zijn aantrekkelijk voor wandelaars, fietsers ruiters maar ook voor zwemmers die in een natuurlijke omgeving willen verblijven.

Kinderen kunnen veilig spelen op de strandjes en in het water. Er zijn vele watersportmogelijkheden, zoals duiken surfen, kanoen, roeien en zeilen. De wandel- en fietstochten gaan door de prachtige polderlandschappen en in de zomer varen er drie pontjes. Kortom in de recreatiegebieden bent u een heerlijk dagje uit.

Meer informatie vindt u op www.groengebied-amstelland.nl


00289045