Ouderkerk a/d Amstel

Voorwaarden c.q. de spelregels
 
 

 

*Inschrijven kan uitsluitend via internet.

 *Wij bepalen op welk nummer u staat. Heeft u een verzoek dan proberen wij die zo goed mogelijk in te vullen. Het regelmatig bezoeken van de markt geeft u niet het recht om een bepaalde plek te claimen.

*De inschrijving verbindt u aan de plicht om deze binnen 14 dagen te voldoen.

 *Gebeurd dit niet dan hebben wij het recht om die plek eventueel aan een derde te geven.

 *Is de inschrijving kort voor de marktdag zelf, kan er mondeling een andere afspraak gemaakt worden.

 *Is het financiële gedeelte afgewikkeld dan ontvangt u een bevestiging brief, op vertoon hiervan bij binnenkomst kunt u op de marktdag zo door rijden naar uw plek.

* U kunt tussen 07.30 en 08.30 uur naar uw kraam of grondplaats 

  * Komt u later dan 08.30 uur binnen, dan vervalt het recht op uw kraam en zijn wij gerechtigd de kraam of grondplaats aan iemand anders te verhuren.

* Vanaf 09.00 uur gaat de markt open voor de bezoekers. U dient dan  klaar te zijn met het opbouwen van uw kraam/grondplaats

- Op de markt wordt 10,- borg berekend (ter plaatse contant betalen). Inruil krijgt u hiervan een bewijs. 

- De borg betaalt u zodat wij de zekerheid hebben dat u de kraam dan wel de grondplaats netjes achterlaat en al uw spullen weer meeneemt, inclusief klein vuil, en niet vóór 16.00 uur inpakt! Wij hebben geen mogelijkheid om grof vuil in in te zamelen. Laat u het staan kan het onze vergunning kosten en betekent einde kofferbakmarkt.

- Voor het achterlaten van vuil/dozen in en rondom de hal/het terrein kan een boete opgelegd worden.

* Begint u eerder met opruimen, dan zijn wij genoodzaakt de borg in te houden. Het is natuurlijk niet netjes als bezoekers nog speuren naar leuke artikelen en de persoon achter de kraam zonder interesse zijn spullen a! inpakt.

* Huisdieren zijn aangelijnd op onze markten welkom. Er is een prachtige gelegenheid om met ze te wandelen.

* Alléén verkoop van 2e hands goederen.  

* Het te koop aanbieden van nieuwe goederen wordt ook door ons niet toegestaan.

 *Als u zonder afspraak komt en er is echt geen ruimte en terug naar huis moet met al uw spullen is dus geheel voor eigen risico en niet op ons verhaalbaar.

* Het deelnemen en bezoeken van onze markten geschiedt geheel op eigen risico.

* De toegang tot de markt is voor de bezoekers, u en uw volgers gratis en er is over het algemeen maar plaats voor 1 auto en/of aanhanger.

* Het afmelden van uw kraam of grondplaats kan tot donderdag 12.00 uur voorafgaand aan de markt. U bent 7,50 per afgesproken plaats annuleringskasten verschuldigd. Bij latere afmelding of verzuim wordt de gehele kosten in rekening gebracht.

* Bij slecht weer wordt er geen geld teruggegeven, dit is uw eigen risico. Wij kunnen hier immers ook niets aan doen.

* Alle marktkramen hebben een afmeting van 4.00 meter bij 1.20 meter en zijn voorzien van een dakje. De grondplaatsen zijn 8m bij 8 m en de ondergrond is verhard dus ook geschikt voor zwaarder voertuigen.

* Slecht weer verwacht? Controleer vrijdag voorafgaand aan de markt of de markt doorgaat.

Voor ieders duidelijkheid hebben wij regels op moeten stellen die vanaf 10 mei 2109 gelden op de kofferbakmarkten die georganiseerd zijn door Mico-event.

Alle voorgaande mededelingen vervallen hierbij.

Charles Ruijl/Mico-event